SILSOE STREET A

With the scope being four teenage kids, we began on providing a Classic style renovation to this 1960 period Hamilton South Residence. The project concept came from the client with the need to have more room for the teenage family of four.

With the client wanting a classic style seamless finish, Ferris Building was asked to provide the required additions and renovations. With our Team providing great communication and professionalism second to none, we were able to deliver this award winning project for our happy clients.

"We engaged Ferris Building in 2008 to extend our quaint californian bungalow into a 6 bedroom, 3 living room, large pool and entertaining residence. The result was just amazing and in fact won a HIA award in 2009. Josh and his team take immense pride in their work and have a highly professional approach.

The team kept us regularly informed and in fact suggested changes during construction which were aesthetically more pleasing and saved us on costs. Ferris Building displayed to us the utmost integrity and professionalism and built us a truly remarkable residence." - Client